Welkom bij stOERgezond!

Ieder mens wil boordevol energie zitten, gezond zijn en zich ook gezond en gelukkig voelen om zo oud te kunnen worden, maar soms is de balans zoek.

Gezondheid hangt niet af van één ding, maar van meerdere factoren,  onder andere voeding, beweging, ontspanning, omgeving, lifestyle, mindset en genen.

Als orthomoleculair therapeut kan ik aan je uitleggen hoe belangrijke processen in je lijf werken en hoe je jouw bloedsuiker, immuunsysteem, spijsvertering en hormonen weer in balans kunt krijgen. Ook voor gedrags- en leerproblemen bij kinderen kan ik advies geven. Met name bij kinderen zijn in korte tijd bijzondere resultaten te behalen.

In plaats van symptoombestrijding, brengen we aan de hand van de symptomen en de gezondheidsgeschiedenis de oorzaken van de gezondheidsklachten in kaart. We kijken samen naar o.a. naar voeding, beweging, persoonlijke omstandigheden, leefstijl, mindset, gedrag en psycho emotionele factoren, waaronder stress. Vervolgens bied ik een persoonlijke en oplossingsgerichte therapie. Mijn doel is om jou weer de controle terug te geven over jouw gezondheid!

Deel deze blog!

Ook interessant