Mijn eerste post!

Mijn eerste post!

In mijn eerste post wil ik iets uitleggen over water. Water? Hoor ik je denken, wat valt daar over uit te leggen. Heel veel!

Het belangrijkste advies voor je gezondheid die ik geef is: drink (meer) water met mineralen.
Ons lichaam bestaat voor het grootste gedeelte uit water en al onze lichaamscellen functioneren bij de gratie van water. Ook het afvoeren van afvalstoffen gebeurd dmv water. Maar niet alleen water is van levensbelang, we hebben mineralen nodig om het water onze cellen binnen te laten komen om er iets mee te kunnen doen. Mineralen hebben meerdere functies en zijn bij veel verschillende processen betrokken in ons lichaam.

De meeste mensen krijgen niet voldoende mineralen binnen via de voeding en drinken vaak niet voldoende water. Met als uitdroging van onze cellen en daardoor allerlei gezondheidsklachten als gevolg.

Door elke dag minimaal 8 glazen water met zeezout te drinken, krijg je zomaar een fijne stoot mineralen binnen. Makkelijk en goedkoop!

Doe een mespuntje ongeraffineerd Keltisch zeezout op een liter water en maak je lichaam blij 😊 Dit is zeer zeker ook voor kinderen, zij hebben juist extra mineralen nodig omdat ze in de groei zijn!!!

Deel deze blog!

Ook interessant