Choco banaan havermout ontbijt

Choco banaan havermout ontbijtje

Voor de stevige trek heb ik een heerlijk choco- banaan- havermout ontbijt recept voor je waar je makkelijk een paar uur op vooruit kunt! Je kunt het warm eten maar ook een avond tevoren klaar maken en dan koud eten. Hou je niet zo van banaan kun je deze ook vervangen door een appel.
Het recept is voor 1 persoon, vanochtend maakte ik voor 2 personen, alle ingrediƫnten verdubbeld dus.

Zo maak je het:

150 ml amandelmelk
2 grote eetlepels glutenvrije havermout
2 eetlepels kokosrasp
1 eetlepel cacaonibs
1 blokje pure chocolade 85%
1 banaan

Doe de amandelmelk, havermout, kokosrasp, cacaonibs en chocolade in een pannetje en breng het aan de kook, maar blijf goed roeren. Doe vervolgens de banaan in plakjes erdoor. Als de banaan warm en zacht is haal je de pan van het vuur, en klaar is je zalige ontbijtje!!!
Eet smakelijk!

Deel deze blog!