“Ik heb een passie voor gezonde en pure voeding”

Ik heb een passie voor gezonde en pure voeding

Ik ondersteun mensen met het samenstellen van een op maat gemaakt, gezond voedingspatroon en zoek naar de onderliggende oorzaak van aanwezige gezondheidsklachten.

  • Sinds juni 2020 orthomoleculair natuurgeneeskundige

  • Auteur van “Recepten uit de gezonde keuken”

  • Begon na vage klachten van haar dochter

  • Wil overbrengen wat voeding met je lichaam en geest kan doen

  • Volgt jaarlijks meerdere bijscholingen en cursussen haar kennis te verbreden

  • Gespecialiseerd in vrouwen met klachten

           OPRICHTER STOER GEZOND

Ik ben Ilona Kuik en ik heb een passie voor gezonde en pure voeding. Ik ondersteun mensen met het samenstellen van een op maat gemaakt, gezond voedingspatroon en zoek naar de onderliggende oorzaak van aanwezige gezondheidsklachten.

Mijn interesse in voeding en gezondheid is ontstaan na klachten van mijn jongste dochter. Nadat de huisarts en kinderarts niets meer aan haar klachten konden doen en “het wel bij de leeftijd zou horen” bericht, ben ik op zoek gegaan naar een andere oplossing. Die was er gelukkig en daardoor ben ik me gaan verdiepen in natuurlijke voeding

Ik merkte wat voeding en simpele aanpassingen voor verschil kunnen maken voor je gezondheid en hoe we ons voelen. Al lezende en lerende naast mijn baan als medisch secretaresse besloot ik dat ik me hierin nog verder wilde verdiepen en ben ik begonnen met de opleiding orthomoleculair voedingscoach. Daarna volgde de tweejarige opleiding orthomoleculair epigenetisch therapeut en enkele aanvullende cursussen en bijscholingen. In juni 2020 ben ik afgestudeerd als orthomoleculair natuurgeneeskundige. Uiteraard volg ik jaarlijks meerdere bijscholingen en cursussen om mijn kennis te verbreden.

“Ik wil graag overbrengen wat gezonde voeding met zowel je lichaam als geest kan doen.
Je zult je op alle fronten beter gaan voelen als je puur en onbewerkt gaat eten en daarbij ook meer (buiten) gaat bewegen. Ik heb het effect hiervan zelf mogen ervaren en wil dit graag met anderen delen.”