Tarieven

Tarieven

Een telefonisch kennismakingsgesprek van een kwartier is gratis

De meeste verzekeraars vergoeden een orthomoleculair consult (gedeeltelijk) vanuit de aanvullende verzekering. Je kunt via de onderstaande check controleren of jouw verzekering een consult van stOERgezond zal vergoeden.  Aan dit overzicht kunnen geen rechten worden ontleend. Je ontvangt en betaalt altijd eerst zelf de rekening van jouw consult. Hierna kan je deze indienen bij jouw verzekering en vergoeding aanvragen. Hiervoor ben je zelf verantwoordelijk.

Intakegesprek:
Voor dit intakegesprek neem je het intakeformulier (dat ik je van te voren mail) ingevuld mee. Als je medicijnen of supplementen gebruikt neem je deze ook mee. Tijdens het intakegesprek bespreken wij je klachten en je wensen. Hiernaast komen ook jouw voedingspatroon, leefstijl, medicijngebruik en andere klachten ter sprake. Een meting met de Analyser is ook onderdeel van de intake of van het eerste vervolgconsult.
Aan de hand hiervan krijg je adviezen mee om alvast mee aan de gang te gaan. Voor het vervolgconsult wordt een behandelplan opgesteld.
Duur: 1 ½ uur. Tarief per 1-2-2024: €88,-

Adviesconsult:
We kijken hoe het met de adviezen is gegaan die je gekregen hebt. En aan de hand van het intakegesprek, intakeformulier en voedingsdagboek is een behandelplan opgesteld. Je krijgt voeding- en leefstijladvies, maar ook welke supplementen of kruiden kunnen bijdragen.
Duur: 1 uur. Tarief: €68,-

Vervolgconsult:
Coaching & begeleiding bij het veranderen van je voedingspatroon en leefstijl. We bespreken jouw vorderingen en er is ruimte voor het stellen van vragen. Aan de hand hiervan kunnen persoonlijke aanpassingen gemaakt worden in het behandelplan, om zo jouw doelen te behalen en te behouden.
Duur: 1 uur of 30 min. Tarief: €68,- (1 uur) of €34,- (30 minuten).

Betaling en annulering:
Alle consulten dienen na afloop per pin, contant of factuur te worden betaald.
Indien je een afspraak niet kunt nakomen, dan dient deze minimaal 24 uur van te voren geannuleerd te worden per telefoon of e-mail. Wanneer je later afzegt of de afspraak niet nakomt, dan ontvang je een rekening van het consult.
Tarieven zijn geldig t/m 31-12-2024 en inclusief BTW.

Praktische info
Er is geen wachtruimte bij de praktijk, daarom verzoek ik je op de afgesproken tijd aan te komen.