Heb jij na de vakantie ook moeite om weer in het ritme te komen?

Heb jij na de vakantie ook moeite om weer in het ritme te komen?β˜€οΈ
Het overkomt veel mensen (ook mij soms nog πŸ™ƒ) om na de vakantie waarin je toch een ander ritme en vaak ook iets ander voedingspatroon hebt weer in de optimale gezonde flow te komen. Uiteindelijk voel je je alleen maar minder goed en dat wil je voorkomen natuurlijk!
Ik heb wat tips voor je;
πŸ€Begin direct; niet wachten en uitstellen, start vandaag dat geeft ook energie!
πŸ’¦Water drinken; drink elke dag 8 glazen water met mineralen, dat zorgt voor de afvoer van afvalstoffen, hydrateert en geeft sneller een verzadigend gevoel.
πŸ₯¦Eet veel groente en fruit, het liefst bij elke maaltijd, zodat je lever ondersteund wordt en je voldoende voedingsstoffen en goede vezels toevoegt. Je verhoogd hiermee de hoeveelheid antioxidanten in je lijf, waardoor je lichaam sneller herstelt en ook het beter weerstand kan bieden tegen virussen en infecties.
πŸšΆπŸΌβ€β™€οΈBeweeg, het liefste buiten, maar doe vooral wat je leuk vindt! Neem wat vaker de trap en maak regelmatig een wandeling.
πŸ™Ontspannen is noodzakelijk! Neem voldoende rustmomenten en doe iets wat je fijn vindt en waardoor je je relaxt voelt.Β  Probeer stress te reduceren.
πŸ’€ Slaap voldoende en ga op regelmatige tijden op bed, je merkt direct verschil!
πŸ’ͺ🏻Heb je een minder goede dag? Dat kan gebeuren, laat de moed niet zakken en ga er gewoon weer voor!
Veranderingen in je leefstijl is niet iets moeten maar iets mogen, het is voor je hele leven en niet voor eventjes. En dat houd je alleen maar vol als het voor jou goed te doen is en je je fitter en gezonder voelt, zonder lichamelijke of geestelijke klachten.

Deel deze blog!